•  

Over mij

Houden van... begint bij jezelf

Mijn hele leven ben ik eigenlijk al een dikkerdje geweest en ik kan niet zeggen dat ik me daar ooit echt gezellig bij gevoeld heb. Voor mijn gevoel wordt het op die manier altijd weggewuifd “gezellige dikkerd”….

Mede door mijn ongezonde levensstijl kampte ik al op jonge leeftijd met allerlei klachten. Toen ik realiseerde dat mijn oudste zoon dezelfde kant op zou gaan, ben ik me gaan verdiepen in voeding. Het is een proces geweest van jaren waarin ik ook de opleiding tot gewichtsconsulente doorlopen heb. Omdat een gezonde levensstijl ook zeker een goede mindset nodig heeft, ben ik begonnen aan
de HBO opleiding tot Psychosociaal Counselor. De opleiding is een geaccrediteerde SNRO HBO opleiding en voldoet aan de PLATO eindtermen met betrekking tot de psychosociale basiskennis. Op deze manier kan ik ook op geestelijk niveau inspelen.

Naast mijn administratieve werk en het ondersteunen van startende ondernemers www.geregeldenzo.nl ben ik jarenlang -als zelfstandige- werkzaam geweest binnen de zorg. Deze zorg heb ik verleend bij een instelling en bij particulieren. Inmiddels ben ik goed op de hoogte van de verschillende zorg die in Nederland geboden wordt en met welke regels je te maken krijgt.

"De psychosociaal counselor begeleidt mensen in veranderingsprocessen om een antwoord te vinden op de eisen die de buitenwereld stelt. De werkwijze die de psychosociaal counselor hanteert is van humanistische aard. Hij vertrouwt op de veerkracht die van nature in mensen ligt opgeslagen, maar tijdelijk niet beschikbaar lijkt."

Reageren is niet mogelijk